Karşı şeride giren sürücü, 200 promil alkollü çıktı

Düzenleyen:
Karşı şeride giren sürücü, 200 promil alkollü çıktı

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Karasu ilçesinde refüjü aşarak karşı şeride geçen otomobilin sürücüsü yaralandı. 200 promil alkollü çıkan sürücünün ehliyetine el konuldu.

Kaza, Aziziye Mahallesi, Doğu Karadeniz Caddesi’nin 363. Sokak birleşiminde meydana geldi. Küçükboğaz istikametinden Karasu Limanı istikametine doğru seyir hâlinde olan D.E. idaresindeki otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Karın da etkisiyle kayganlaşan yolda yaklaşık 10 metre sürüklenen ve refüjü aşan araç, karşı şeride geçerek durabildi. Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan araç sürücüsü D.E’ye sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Ardından polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücünün 200 promil alkollü olduğu belirlendi. Hastaneye kaldırılan şahıs tedavi altına alındı. Bu arada, D’E’nin ehliyetine el konuldu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...