Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’da feci kaza: Otomobil aşağıya uçtu

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
İstanbul’da feci kaza: Otomobil aşağıya uçtu

YAŞAM Haberleri  / iHA

Kağıthane’de yokuştan indiği esnada kayarak sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, aşağıya uçtu. Takla atarak ters dönen araç içerisinde çıkan 3 kişi, koşarak kaçtığı esnada polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şahıslar ambulansla hastaneye kaldırırken, otomobilin kaydığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 00.15 sıralarında Kağıthane Harmantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece yarısı Tolga T. arkadaşları Mert Can M. ve Arda Baran H. ile otomobille semtte seyretmeye başladı. T., dik bir yokuştan indiği esnada kayması sonucu otomobilin hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, merdivenli bir sokağın başındaki duvara çarptıktan sonra takla atarak aşağıya uçtu. Aracın sokakta kaydığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Takla atan araçtan çıkıp kaçtılar
Ters dönen araçtan şans eseri hafif yaralı olarak çıkan 3 arkadaş, telaşla caddeye inerek kaçmaya başladı. Aracın takla attığını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Devriye Ekipler Amirliği görevlileri, araçta kimseyi bulamadı. Şahısların kaçtığı bilgisini alan polis, Yahya Kemal Mahallesi Güzeldere Caddesi üzerinde yakalayarak gözaltına aldı. Gültepe Polis Merkezi Amirliğine götürülen 3 şahsa burada ifadeleri alınarak sorgulanmalarının ardından “trafiği tehlikeye düşürmek” suçundan adli işlem yapıldı. Şahıslar ardından tedbir amaçlı polis merkezine çağrılan ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ters dönen araç ise vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...