HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

15 yıl kel gezdi, bir anda saçları çıktı

Düzenleyen:
15 yıl kel gezdi, bir anda saçları çıktı
Saç, Kel, Doğal Saç Çıkarma Yöntemleri, Saç Kürü, Haber

YAŞAM Haberleri

Balıkesir’de ikamet eden 51 yaşındaki Üzeyir İlden, 15 yıldan beri kellikten dertliydi ancak bir anda doğal yollarla saçı çıktı. Bu duruma kendisi bile şaşıran İlden "Annem beni tanıyamadı. Ben hâlâ saçımın çıktığına inanamıyorum" dedi.

Balıkesir'in Bigadiç ilçesinde oturan Üzeri İlden'in 15 sene sonra doğal yöntemlerle saçı çıktı. Saçlarına bitki karışımı sürdüğünü belirten İlden "Kafamın üst ve arka kısımlarında saçlarım yok denecek kadar azdı.  Yapılan tahlillerimde ise sağlığımla ilgili bir sıkıntı çıkmadı. Benim saç problemim ırsi ve genetik. Çünkü babamın da kardeşlerimin de hepsinin saçları dökük. Daha sonra aktardan aldığım bitki kürlerini düzenli olarak kullandım. İki ay gibi kısa sürede saçlarım çıkmaya başladı. Gözlerime inanamadım. Her gün çekip kayda alıp farkı inceliyorum. Devamlı gürleşti. Balıkesir’de oturan annemi almaya gittiğimde beni tanıyamadı, 'saçın çıkmış, değişmişsin' dedi. Çok mutlu oldum. Kardeşim Hollanda’da, görüntülü görüştük.  'Abi sen ne yaptın, saç ektirmişsin’ dedi. ‘Yok ektirmedim. Gel senin de saçını çıkartalım’ diye karşılık veridm. 50 yaşına kadar umudumu yitirdiğim saçlarımla şimdi imajım değişti” ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...