Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emekli Hava Astsubayı kalbine yenildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Emekli Hava Astsubayı kalbine yenildi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’de yaşayan 69 yaşındaki emekli Hava Astsubayı Ekrem Büyükkal, kalbine yenik düştü. Büyükkal, bir çok yerde görev yapmasının ardından Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Master Chef rütbesi ile emekli olmuştu.

Çivril ilçesi Yuvaköy Mahallesinde yaşayan 69 yaşındaki emekli F-4 savaş uçağı teknisyeni hava astsubayı Ekrem Büyükkal, evinde kalp krizi geçirerek fenalaştı. Yakınları 112 Acil Sağlık ekiplerine haber vermesi neticesinde hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakımda tedavi altına alınan Büyükkal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastanede 1 gün boyunca tedavide kalan Büyükkal, dün akşam saatlerinde acı haberin gelmesi ile yakınları yasa boğuldu.

Hava Kuvvetleri Komutanlığından Master Chef rütbesi ile emekli olmuştu
Ekrem Büyükkal, 1973 yılında Hava Teknik Okullar Komutanlığı’ndan uçak makinisti olarak mezun oldu. Ardından ilk tayini 2. Ana Jet Üs olarak Çiğli’de görev yaptı. Buradan Merzifon’da 5. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda ve Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda yönetici olarak görevine devam etti. Son olarak İzmir ili Gaziemir ilçesinde Hava Teknik Okullar Komutanlığı’nda öğretmenlik görevini yürüten Büyükkal, Hava Kuvvetleri Komutanlığı tarafından Master Chef rütbesi ile emekli oldu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...