Bağcılar’da korkutan kalabalık! Yasağa rağmen herkes dışarıda!

Düzenleyen: / Kaynak: HABER MERKEZİ
Bağcılar’da korkutan kalabalık! Yasağa rağmen herkes dışarıda!

YAŞAM Haberleri  / HABER MERKEZİ

Covid-19 vaka sayılarında yaşanan artışla birlikte uygulanan sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamaları sürüyor. Bağcılar’da ise yasağı dinleyen olmadı. Caddelerde hafta içinden farklı bir manzara oluşmadı.

Hafta sonu 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıyor. Zaruri ihtiyaçların karşılanması için market, manav gibi işletlemeler açık tutuluyor. Ancak kimileri bu kolaylığı suistimal ediyor. İstanbul'un kalabalık ilçelerinden biri olan Bağcılar’da bugün çekilen bir görüntü pes dedirtti. Yasak olmasına rağmen insanların sokaklara aktığı, hatta kimilerinin maske bile takmadığı görüldü. Bağcılar’da ‘Yürüyüş yolu’ olarak adlandırılan Fatih Mahallesi Eski Pazar Caddesi kalabalıktan geçilmedi. Caddede ihtiyacı olmadığı halde boş gezenlerin olduğu ve zaman zaman sosyal mesafe kuralına uyulmadığı gözlendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...