Şehit piyade er Selim Gedik'in naaşı memleketine getirildi

Düzenleyen:
Şehit piyade er Selim Gedik'in naaşı memleketine getirildi

YAŞAM Haberleri

Hakkâri'de terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehadete ulaşan 21 yaşındaki piyade er Selim Gedik'in naaşı askerî uçak Kocaeli’ne getirildi. Buradan alınan cenaze, şehidin memleketi Sakarya'ya götürüldü.

Hakkâri'de 19 Ocak'ta teröristlerce döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan piyade er Selim Gedik'in (21) naaşı, askerî uçakla Kocaeli'deki Cengiz Topel Askeri Havaalanı'na getirildi. Şehidin cenazesini, ailesi, yakınları ve Kocaeli Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Sakarya Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, askeri ve mülki erkân karşıladı. Türk bayrağına sarılı şehidin naaşı, uçaktan tören mangasınca alınarak Sakarya Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracına kadar omuzlarda taşındı. Şehit Gedik'in cenazesi, kara yoluyla memleketi Sakarya'ya götürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...