Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kahramanmaraş’ta kaçakçılığa büyük darbe

Düzenleyen:
Kahramanmaraş’ta kaçakçılığa büyük darbe

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş’ta düzenlenen kaçakçılık operasyonunda piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan boş ve doldurulmuş makaron ile değişik markalarda nargile tütünü ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezindeki başarılı kaçakçılık operasyonlarının ardından ilçelerde de operasyon yaptı. Ekipler, yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde Türkoğlu ilçesinde gümrük kaçağı tütün satışı yapılan yeri takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından iş yerine operasyon düzenlendi. İş yerinde ve deposunda yapılan aramada piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lira olan 1 milyon 100 boş makaron, 800 paket dolu makaron, 100 kilogram değişik markalarda nargile tütünü ve 35 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...