HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Feci kaza haberleri peş peşe geldi, 10 ölü var

Düzenleyen: /
Feci kaza haberleri peş peşe geldi, 10 ölü var
Adana, Kaza, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Akşam üstü feci haberler peş peşe geldi. Katliam gibi kazalarda 10 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Diyarbakır'da 2 ayrı kaza meydana geldi. Kazalardan birinde 5 kişi hayatını kaybederken diğerinde 2 kardeş oldu. Bir diğer feci haber de Adana'dan geldi. Adana'daki korkunç kazada da 3 kişi hayatını kaybetti.

Adana'da hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 3 ölü, 1 yaralı
Adana'nın Ceyhan ilçesinde hafif ticari aracın tıra arkadan çarpması sonucu ilk belirlemelere göre üç kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.Sürücüsü henüz belirlenemeyen 80 EN 107 plakalı hafif ticari araç, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nun Ceyhan gişeleri yakınında Eren K'nin kullandığı 42 V 4283 plakalı tıra arkadan çarptı. İhbar üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi Can-Kur ile sağlık ekipleri sevk edildi.Ekipler araçta sıkışan üç kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Tır sürücüsü Eren K. ise hafif yaralandı.
Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Diyarbakır'da otomobil ile kamyonet çarpıştı: 5 ölü, 3 yaralı
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 2'si çocuk 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Sercan Öztürk idaresindeki 25 AAZ 749 plakalı otomobil, Diyarbakır-Batman kara yolunun Hasuni Mağaraları mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek, Ömer Zing'in kullandığı 06 GB 8522 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kazada sürücü Öztürk ve otomobilde bulunan 2'si çocuk 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.
Aralarında kamyonet sürücüsü Zing'in de bulunduğu 3 yaralı ise olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince Silvan Dr. Yusuf Azizioğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yolda yürürken aracın çarptığı 2 kardeş hayatını kaybetti
Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yolda yürüyen iki kardeşe araç çarptı. 2 kardeş hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kaza, Silvan ilçesi Malabadi Mahallesi Çatak Köprü yakınlarında meydana geldi. Nafis Islanmaz (34) ile Recep Islanmaz (25) adlı kardeşlere saat 20.00 sıralarında yolda yürürken, Burhan D. (50) yönetimindeki plakası öğrenilemeyen araç çarptı. Aracın çarpması sonucu Islanmaz kardeşlerden Nafiz Islanmaz olay yerinde hayatını kaybederken, Recep Islanmaz ise ağır yaralandı. Recep Islanmaz hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Araç sürücüsü Burhan D. ise yaralandı.
Yaralı sürücü olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, güvenlik güçleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...