HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Zonguldak'taki vaka artışı maden ocaklarına yansıdı

Düzenleyen: /
Zonguldak'taki vaka artışı maden ocaklarına yansıdı
Zonguldak, Haber

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumuna (TTK) bağlı maden ocaklarında son haftalarda yaşanan vaka artışı sonucunda 69 kişinin testi pozitif çıkarken, 79 kişi ise evinde karantina altına alındı.

Zonguldak'ın koronavirüs haritasında turuncudan kırmızıya dönmesinin ardından vakalarda artış hızla devam ediyor. Artan vakalar maden ocaklarına da yansıdı. Zonguldak'taki maden ocaklarında 69 maden işçisinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Temaslı olan 79 kişi karantinaya alındı. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, ''Madencilik yoğun emek verilen ve iç içe çalışılan bir yer. Aynı kafeslerde iniyoruz. Aynı iş yerlerinde giyiniyoruz. Bundan dolayı da temizliğimizi yapıyoruz. Bu bulaşıcı oranını da arttırıyor. Tüm dünyada ve ülkede vaka sayıları arttı. Mutasyonlu virüsün yayılması daha fazla. Son zamanlarda da Türkiye'nin durumu belli. Son zamanlarda da 69 arkadaşımızın testi pozitif. Bunun yanında da 79 arkadaşımız filyasyon ekibinin belirlediği arkadaşımız evinde karantina altında'' dedi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...