Pendik'te makas faciası: 1 ölü, 3'ü ağır 5 yaralı

Düzenleyen:
Pendik'te makas faciası: 1 ölü, 3'ü ağır 5 yaralı

YAŞAM Haberleri

Pendik D-100 karayolunda makas atarak aşırı hızla ilerleyen otomobil, duraktan yolcu alan minibüse çarptı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti, 3’ü ağır 5 kişi yaralandı.

D-100 kara yolu Pendik mevkiinde saat 18.30 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi. Sokağa çıkma yasağının olduğu dakikalarda Ankara istikametinde giden lüks bir araç, iddiaya göre aşırı hızla makas atmaya başladı. Sürücü, bir süre sonra direksiyon hakimiyetini kaybetti ve önünde ilerleyen yolcu minibüsüne çarptı. Feci kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti Yanında bulunan 3 kişi ile minibüsteki 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 3'ünün durumunu ağır olduğu bildirildi. Minibüs sürücüsünün yakını olan Uğur Sekmen "Otomobil hızla makas atarak ilerliyormuş. Bize çarpmadan önce de başka bir araca çarpacakmış. Bizden iki yaralandı. Otomobil sürücüsü öldü, yanındakiler de ağır yaralı" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...