Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? (10 Mayıs 2021 hava durumu)

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji açıkladı! Bugün hava nasıl olacak? (10 Mayıs 2021 hava durumu)

YAŞAM Haberleri  / İHA

10 Mayıs 2021 hava durumu raporu açıklandı. Meteoroloji tarafından yapılan tahminlerde; Doğu Karadeniz kıyılarında sağanak yağış beklendiği, yurdun genelinde ise hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği ve bulutlu olacağı belirtildi.

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftanın ilk gününe dair raporu açıkladı. Yapılan değerlendirmelere göre; yurdun kuzeydoğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde azalarak mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altında, güney kesimlerde mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın, kuzey yönlerden orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu ile Adıyaman çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/saat) ve kısa süreli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
Ankara: Az bulutlu ve açık 18
İstanbul: Az bulutlu ve açık 19
İzmir: Az bulutlu ve açık 28
Adana: Az bulutlu ve açık 31
Antalya: Az bulutlu ve açık 28
Samsun: Parçalı bulutlu 16
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, hafif sağanak yağışlı 14
Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 14
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 25

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...