Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Alman çiftin umudu Türk doktorlar oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Alman çiftin umudu Türk doktorlar oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Almanya’nın Gelsenkirchen şehrinde ikamet eden Andreas Dellwa ve Natascha Dellwa Müller çifti, yıllarca obeziteyle mücadele etti. Çift, Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde doktor doktor gezdi ancak zayıflayamadı. İkili, geçtiğimiz günlerde Türk doktorların bu konudaki başarısını öğrenince apar topar Türkiye’ye geldi.

Elâzığ’daki özel bir hastanede görevli olan Opr. Dr. Fatih Erol, 125 kilo olan Andreas Dellwa ile 107 kilogram ağırlığındaki eşini tüp mide ameliyatına aldı. 30 dakika süren operasyon sonrası 3 gün müşahede altında tutulan çift, taburcu edildi. Andreas Dellwa “Türk doktorların ünü Avrupa’ya kadar yayıldı. Buraya geldiğim için mutluyum. Kendimi hafiflemiş hissediyorum” diye konuştu. Dr. Erol da “Avrupa’daki doktorlar bu tip hastaları artık direkt bize yönlendiriyor. Bu konuda çok tecrübeliyiz. ABD’den, Kanada’dan, Avusturalya’dan gelen hastalarımız var” dedi. Öte yandan, Alman karı koca ülkelerini mutlu bir şekilde uğurlandı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...