Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Haramidere'de bir şahıs metrobüsü rehin aldı

Düzenleyen:
Haramidere'de bir şahıs metrobüsü rehin aldı

YAŞAM Haberleri

Son dakika gelen bilgilere göre Haramire'de bir şahıs metrobüsü rehin aldı. Bir süre sonra yolcuları ve metrobüs sürücüsünü araçtan indiren şüpheli, kendisini aracın içine kapattı.

Olay, saat 19.30 sıralarında metrobüs hattının Haramidere durağında Avcılar istikametine seyreden metrobüste meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, araçta bulunan Ali K. isimli madde bağımlısı olduğu belirtilen şahıs, elindeki kesici aletle kendine zarar verdikten sonra içerisinde bulunduğu metrobüsü rehin aldı. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Özel harekat polisleri de operasyon için hazır beklerken, Esenyurt Asayiş Büro ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çabalarının ardından kız arkadaşıyla kavga ettiği öğrenilen şahıs gözaltına alındı. Ambulansa bindirilen şahıs hastaneye götürüldü. Hastanedeki tedavisinin ardından şahsın emniyete götürülmesi bekleniyor.

Öte yandan yaşanan olay nedeniyle aksayan metrobüs seferlere ise normalde döndü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...