Milli karateci tarlada çapa sallayarak şampiyonaya hazırlanıyor

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Milli karateci tarlada çapa sallayarak şampiyonaya hazırlanıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Aydın'da yaşayan milli karateci Aleyna Eroğlu, tarlada çapa yaparak hem antrenman yapıyor hem de şampiyonaya hazırlanıyor.

Milli kareteci Aleyna Eroğlu, uzaktan eğitim döneminde tarlada çalışarak hem para kazanıyor, hem şampiyonaya hazırlanıyor. Bugüne kadar katıldığı birçok şampiyonadan madalya ile dönen Eroğlu, bamya tarlasında çapa sallayarak vücudunu güçlendiriyor. Annesi ve 2 kardeşi ile birlikte çalışan Eroğlu, aşık olduğu karate sporunda ilerlemek istiyor.

ANTRENMANLARINI TARLADA YAPIYOR

Annesi ve kardeşleri ile birlikte günün ilk ışıklarıyla tarlaya geldiklerini söyleyen Eroğlu, antrenmanlarını burada yaptığını belirtti. Eroğlu, "Saatlerce çapa yapıyoruz, tarla işleri ile uğraşıyoruz. Gün içerisinde yaptığımız işler bana antrenman oluyor. Yeri geliyor ağırlık kaldırıp kollarımı güçlendiriyorum, yeri geliyor çapa yaparak bileğimi güçlendiriyorum. İşlerimizden fırsat buldukça da diğer antrenmanlarımı da tarlada yapıyorum" dedi.

Milli karateci tarlada çapa sallayarak şampiyonaya hazırlanıyor

"BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK ŞART"

Spor salonlarının yeniden açılmasına sevindiğini ifade eden genç sporcu Eroğlu, "Spor salonları kapalıyken sadece tarlada antrenman yapabiliyordum, şimdi spor salonundan da istifade ediyorum. Bu beni biraz yorsa da başarılı olmak için çok çalışmak şart. Bugüne kadar katıldığım müsabakaların çoğundan madalya ile döndüm. Başarı ve ardından gelen ödül beni mutlu ediyor. İnşallah bundan sonra da başarılarıma başarı katarak severek yaptığım karate sporunda ilerleyebildiğim yere kadar ilerleyeceğim" diye konuştu.

Milli karateci tarlada çapa sallayarak şampiyonaya hazırlanıyor

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...