HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Düğüne 10 gün kala acı haber: Ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Düğüne 10 gün kala acı haber: Ölü bulundu
Ordu, Ergin Öztürk, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu’da, dün akşam saatlerinden itibaren kendisinden haber alınmayan şahıs, silahla vurulmuş halde bulundu. Şahsın, 24 Haziran'daki düğünü için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Ordu'nun Gülyalı ilçesinde dün akşam saatlerinden itibaren kendisinden haber alınamayan Ergin Öztürk (35)'ün yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Hakkında kayıp ihbarı bulunan Öztürk, bugün öğle saatlerinde bir barakanın yakınlarında silahla vurulmuş halde bulundu. 

Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Hayatını kaybeden şahıs, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ekipler, olay yerine yakın bölgede bulunan bir otomobil üzerinde ve alanda geniş çaplı inceleme başlatırken, olayın cinayet olup olmadığı araştırılıyor.

10 GÜN SONRA DÜĞÜNÜ VARDI

Silahla vurulmuş halde bulunan Ergin Öztürk'ün 24 Haziran'da düğünü olduğu bilgisine ulaşıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...