"Gol makinesi" Fenerbahçe'de

Düzenleyen:
"Gol makinesi" Fenerbahçe'de

YAŞAM Haberleri

Yıllardır golcü problemi yaşayan Fenerbahçe, buna çare olacak bir isim ile anlaştı. Kulüp, gurbetçi bir golcüyü renklerine bağladı.

Fenerbahçe, yeni sezon için transfer hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli kulüp, geçen sezon Almanya 2. Lig (2. Bundesliga) takımlarından Darmstadt 98 forması giyen santrfor Serdar Dursun'u renklerine bağladı. Yapılan açıklamada, bonservis bedeli olmadan transfer edilen 29 yaşındaki golcü ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
 
33 MAÇTA 27 GOL

1.90 boyundaki Serdar Dursun, geçen sezon ligde 33 maçta fileleri 27 defa havalandırarak gol kralı olmuştu. Ayrıca 6 asist yaptı.

DEV GOLCÜ BEDELSİZ GELDİ
Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Kulübümüz, geçtiğimiz sezon 2. Bundesliga takımlarından Darmstadt 98'de forma giyen santrafor Serdar Dursun’u bonservissiz olarak 3+1 yıllığına renklerimize bağlamıştır.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...