Gün geceye döndü, İstanbul'da sağanak etkili oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Gün geceye döndü, İstanbul'da sağanak etkili oldu

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Son dakika: Meteorolojinin İstanbul'da öğle saatlerinden itibaren etkili olmasını beklediği yağış başladı. Gökyüzünü kara bulutların kapladığı mega kentte, aniden bastıran sağanağa bazı vatandaşlar hazırlıksız yakalandı.

Son dakika haberine göre; İstanbul'un bazı bölgelerinde sağanak etkili oluyor. Gökyüzünü aniden kaplayan kara bulutlar ile gün adeta geceye dönerken, bastıran sağanak yağış bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Batı ilçelerinde etkili olan yağmur, merkeze doğru ilerliyor.

Şişli, Beyoğlu, Bayrampaşa, Beylikdüzü, Arnavutköy, Sultangazi, Zeytinburnu, Fatih civarında devam eden sağanaktan korunmaya çalışan vatandaşlar, dükkanlara, otobüs duraklarına ve binaların tentelerinin altına sığındı.

Gün geceye döndü, İstanbul'da sağanak etkili oldu

Taksim Meydanı'nda birçok kişi yağmura hazırlıksız yakalandı. Gaziosmanpaşa’da Eyüp'e çıkan bir yol ise adeta göle döndü. Araçlar yolda güçlükle ilerledi. Bir kamyote ise göle dönen yolda bozularak orada kaldı.

BEYOĞLU'NDA CADDELER SULAR ALTINDA KALDI

Beyoğlu ve Kağıthane, aniden bastıran yağış sonrası sular altında kaldı. Araçlar, trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

Gün geceye döndü, İstanbul'da sağanak etkili oldu

SULTANGAZİ'DE ARAÇLAR SUDA MAHSUR KALDI

Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde bir sokak suyla doldu. Sokakta park halindeki araçlar su altında kaldı. Bölgeye belediye ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

BAYRAMPAŞA'DA ALT GEÇİDİ SUBASTI

Bayrampaşa'da geçtiğimiz günlerde sağanak yağışta bir araç alt geçitte mahsur kalmış, araç içerisindekiler ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılmıştı. Bugün İstanbul'da aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle Bayrampaşa Maltepe'deki alt geçit yine suyla doldu. Belediye ekipleri herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için alt geçidi ulaşıma kapattı.

Alt geçitteki suyun tahliye edilmesi için çalışmalar başladı.

Gün geceye döndü, İstanbul'da sağanak etkili oldu

BAŞAKŞEHİR'DE YOL ÇÖKTÜ

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde yol çalışması sırasında yağışın da etkisiyle çökme yaşandı. Yağmur suları ile birlikte istinat duvarı ve yol çöktü. Olay yerine itfaiye ekipleri ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin olaya müdahalesi sürüyor.

TRAFİK YOĞUNLUĞU YAŞANIYOR

Yağış nedeniyle kentin birçok noktasında trafik yoğunluğu yaşanıyor. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kentti trafik yoğunluğu yüzde 74'e çıktı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...