HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türkiye Ecrin bebeğe ağlamıştı, aranan üvey babası yakalandı!

Düzenleyen: /
Türkiye Ecrin bebeğe ağlamıştı, aranan üvey babası yakalandı!
Ecrin Bebek, Deniz Kurnaz, Haber

YAŞAM Haberleri

2019 yılında Samsun'dan gelen haber tüm Türkiye'nin kanını dondurmuştu. 1,5 yaşındaki Ecrin bebek kaybolmuş arkasında da bir çok şahibe bırakmıştı. Sonrasında cesedi bulunan küçük yavru herkesi üzüntüye boğmuştu, üvey babası hakkında ise arama vardı flaş haber az önce geldi yakalandı...

Türkiye'yi kahreden Ecrin bebek cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Herkes o küçük yavrunun vahşice ölümüne ağlamıştı Deniz Kurnaz ise aranıyordu son dakika haberi az önce geldi. Kurnaz sahte kimlik ile yakalandı, işte detaylar... Samsun'un Vezirköprü ilçesinde 2019 yılında evinin önünden oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın üvey babası Deniz Kurnaz, Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde sahte kimlik ile yakalandı.


Ecrin bebeğin annesi canlı yayında itiraf etmişti...
Daha önce bir televizyon programında anne Sevcan Kurnaz tarafından itiraf edilen fuhuş iddiaları ile gündeme gelen üvey baba Deniz Kurnaz, Dursunbey Emniyetinin yürüttüğü büyük operasyonla yakalandı.

İnşaatlarda çalışarak saklandı
Hakkında arama kararı olan Deniz Kurnaz’ın 6 aydır Dursunbey ilçesinde inşaatlarda çalıştığı öğrenilirken, şahsın yapılan istihbarat çalışmaları sonrası Dursunbey Emniyeti tarafından yakalandığı öğrenildi.

Sahte kimlikle yakalandı
Üzerinde başkasına ait sahte kimlikle yakalanan Kurnaz, emniyete verdiği ifadede kimliğini itiraf etti. Alınan ifade sonrası mahkemeye çıkarılan Deniz Kurnaz, ‘fuhuş yaptırmak, fuhşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek’ iddiasıyla tutuklanarak, Kepsut L Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Olayın geçmişi
27 Mayıs günü Alancık Mahallesi'nde, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri denetim yaptıkları arazide, Ecrin bebeğin kaybolduğu noktadan 6 kilometre uzaklıkta, dere yatağında ayakkabı ile kıyafet bulmuştu. Olay yerinde iz takip ve kadavra köpekleri ile yapılan aramalarda kafatası ve dağınık halde kemiklerde bulunmuştu. Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası kemikler toplanmış ve kemikler, Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...