HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Sahte altın operasyonunda 5 kişi tutuklandı

Düzenleyen: /
Sahte altın operasyonunda 5 kişi tutuklandı
Şanlıurfa, Sahte Altın, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Şanlıurfa'da 20 adrese eş zamanlı olarak yapılan büyük sahte altın operasyonunda 14 kişi yakalanmıştı, 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa'da büyük bir operasyon düzenlendi. 20 adrese eş zamanlı olarak yapılan baskında sahte altın dolandırıları tek tek yakalandı. Operasyonda gözaltına alınan 14 zanlıdan 5’i tutuklandı.

20 adrese baskın yapıldı
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, kent merkezi ile Bozova, Suruç ve Akçakale ilçelerinde 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramada, çok sayıda sahte Cumhuriyet altını, altın basımında kullanıldığı değerlendirilen kalıplar ile ruhsatsız tabanca ve mermi ele geçirildi.

14 kişi yakalanmıştı, 5'i tutuklandı
Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. 9 şüpheli ise adli kontrol şartları uygulanarak serbest bırakıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...