HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cinayet işledi, cezaevine girdiği gibi intihar etti

Düzenleyen: /
Cinayet işledi, cezaevine girdiği gibi intihar etti
Trabzon, Cinayet, Haberler, Recep Alpak, Berhan Danışmaz, Haber

YAŞAM Haberleri

Trabzon'da bir kişiyi öldürüp bir kişiyi de yaralayan zanlı, cezaevine girdi. Şahıs, bir gün sonra canına kıydı.

Ortahisar ilçesine bağlı Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir marketin otoparkında önceki gün dehşet dolu anlar yaşandı. Recep Alpak (25), Berhan Danışmaz (20) ve U.Aç (20) ile tartıştı. Sözlü atışma kısa sürede büyüdü. Alpak, üzerinde taşıdığı ekmek bıçağını U.A'nın sol kalçasına, Danışmaz'ın da kalbinin üstüne sapladı. Olay sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Zanlı gözaltına alınırken yaralılar hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Danışmaz, doktorların çabasına rağmen hayata tutunamadı. U.A. ise tedavisinin ardından taburcu edildi. 

KENDİNİ ASTI

Emniyet'teki sorgusu tamamlanan Alpak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Şahıs, rabzon E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Mahkûm, bugün cezaevinde kendisini astı. İntihar eden şahsın cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.


 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...