HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Boş arazide bulunan yeni yapılmış mezar paniğe neden oldu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Boş arazide bulunan yeni yapılmış mezar paniğe neden oldu
Ankara, Mezar, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'da boş bir arazide bulunan yeni yapılmış mezar, polisi harekete geçirdi. Üzerinde 'insanlık ölmüş' yazdığı tespit edilen mezarın, bir esnaf tarafından çevresine olan tepkisini göstermek için kazıldığı ortaya çıktı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde boş arazide bulunan yeni yapılmış mezar, ortalığı adeta ayağa kaldırdı. Gelen ihbar üzerine harekete geçen Sincan Emniyet Müdürlüğü, üzerinde 'insanlık ölmüş' yazan mezarı açtı. Açılan mezarın boş olduğu anlaşıldı.

MEZARI YAPAN KİŞİ ORTAYA ÇIKTI

Bir süre sonra mezarı yapan kişi ortaya çıktı. Mezarı yaptıktan sonra görüntüleri sosyal medyada paylaşan ve Sincan ilçesinde esnaf olduğu öğrenilen Uğur Akgül, polise giderek mezarı kendisinin yaptığını söyledi. Polis ekipleri tarafından sorgulanan Uğur Akgül'ün savcılık tarafından da ifadesi alınacağı öğrenildi.

"İNSANLIĞI GÖMDÜM"

Akgül, mezarı neden yaptığının sorulması üzerine, "Tüm çevreme kızdım, 'insanlık ölmüş' dedim. Böyle sosyal video çekmeye karar verdim. Olayın polise yansıdığını duydum. Polis mezarın boş olduğunu gördü. Savcılığa ifade vermeye çağırdı" dedi.

"Vurdum kazmayı insanlığı gömdüm" diyen Akgül, "Kimsenin kimseye saygısı, sevgisi kalmamış, en iyisi insanlığı gömmek dedim, gömdüm" diye olayı anlattı.

Boş arazide bulunan yeni yapılmış mezar paniğe neden oldu

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...