Ağıla dalan yabani hayvanlar 45 koyunu telef etti

Düzenleyen:
Ağıla dalan yabani hayvanlar 45 koyunu telef etti

YAŞAM Haberleri

Ağrı'da bir ağıla dalan yabani hayvanlar koyunlara saldırdı. Sabah hayvanlarına bakmaya giden adam korkunç manzara ile karşılaştı, 45 koyun telef oldu 40 koyun da yaralandı.

Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı Mollasüleyman köyünde yaşayan Cesim Yazıcı'nın ağılına gece saatlerinde yabani hayvanlar dalarak koyunlara saldırdı. Korkunç olayda  koyunlardan 45'i telef olurken, 40'ı yaralı kurtuldu.

Hayvanlara bakmaya gitti korkunç manzara ile karşılaştı
Sabah saatlerinde hayvanlara bakmak için ağıla giden Yazıcı, görüdüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Daha sonra durumu hemen jandarma ile Eleşkirt Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne haber verdi. Ağıla gelen jandarma ile İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlileri, olaya ilişkin inceleme başlattı.

Cesim Yazıcı, AA muhabirine, "Sabah kuzuları otlaklara götürmek için ağıla girdiğimizde bütün kuzular kan içindeydi. Maddi zararım büyük, Allah bir daha yaşatmasın." dedi. Yetkililer, koyunlara kurtların saldırmış olabileceğini belirterek, konuya ilişkin incelemenin sürdüğünü belirtti.





Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...