Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bolu'da feci kaza, karı koca öldü

Düzenleyen:
Bolu'da feci kaza, karı koca öldü

YAŞAM Haberleri

Bolu'da meydana gelen feci kazada cip ve otomobil çarpıştı. Olayda bir çift hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Bolu-Seben kara yolunda meydana gelen feci kazada Fettah B. yönetimindeki 14 EU 891 plakalı otomobil, Kozyaka Yaylası mevkisinde Mehmet C. idaresindeki 14 AAS 554 plakalı ciple çarpıştı. Kazayı görenler anında durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.

Bolu'da feci kaza, karı koca öldü
KARI KOCA ÖLDÜ

Kazada sürücü Fettah B. ile eşi Ayşe B. olay yerinde can verirken, diğer sürücü ile araçtaki N.C, E.C. ve E.N.F. ise yaralandı. Yaralı 4 kişi sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı. Trafik akışı araçların kaldırılmasıyla normale döndü.





Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...