HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Alaçatı'da dehşet: Gece kulübüne kurşun yağdırdılar

Düzenleyen: /
Alaçatı'da dehşet: Gece kulübüne kurşun yağdırdılar
İzmir, Çeşme, Alaçatı, Gece Kulübü, Haber

YAŞAM Haberleri

İzmir'in meşhur Alaçatı Mahallesi'nde bir gece kulübünde taşkın çıkaran grup, mekânda dehşet saçtı. Mekanı tarayan şahıslar, bir kişiyi öldürdü, bir kişiyi de yaraladı.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Çeşme Alaçatı’da dün gece dehşet dolu anlar yaşandı. 18001 Sokak’ta bulunan bir gece kulübünde bir grup taşkınlık çıkardı. Bunun üzerine grup, dışarı alındı. İlerleyen saatlerde mekânın önüne plakasız bir otomobil yaklaştı. Araçta bulunanlar aracın camından silahlarla rastgele ateş açtı. Dehşet saçan zanlılar, hızla bölgeden uzaklaştı.

MÜŞTERİYİ ÖLDÜRDÜLER

Gece kulübüne müşteri olarak bulunan Baran Parlak, panik hâlinde içeriye doğru kaçmak isterken kurşunların hedefi oldu. Parlak hayatını kaybederken mutfak çalışanı A.B, seken mermi çekirdeğinin başına çarpması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan A.B’nin durumunun ise iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis, 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...