Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

17 yasındaki genç annesini dövüp eve kilitledi

Düzenleyen:
17 yasındaki genç annesini dövüp eve kilitledi

YAŞAM Haberleri

Kayseri'de evlilik konusu yüzünden annesi ile tartışan şahıs, annesini önce darp etti sonra eve kilitledi.

Pes dedirten olay Kayseri'de yaşandı. Anne-oğul evlilik olayı yüzünden birbirine girdi, Evlenmesine karşı çıkan annesine çok sinirlenen 17 yaşındaki genç, annesini darp ettikten sonra eve kilitledi. Polislerin olay yerine intikal etmesiyle zavallı kadın kurtarıldı.

GÖZALTINA ALINDI
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Battalgazi Mahallesi Nane Sokak üzerinde bulunan bir ikamette iddiaya göre evlenmek isteyen C.B. (17), annesi F.G. ile tartıştı. Tartışma esnasında annesini darp eden C.B., evden çıkmaması için de kapıyı kilitledi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun süren uğraşları sonrası evden çıkarılan anne F.G., ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerince gözaltına alınan C.B. ise, işlemler için emniyete götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...