HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

5 yaşındaki kayıp çocuktan 8 saat sonra sevindiren haber

Düzenleyen: /
5 yaşındaki kayıp çocuktan 8 saat sonra sevindiren haber
Kayıp Çocuk, Ankara Kayıp Çocuk, Haber

YAŞAM Haberleri

Ankara'nın Çubuk ilçesinde parkta oynarken kaybolan 5 yaşındaki otizmli Nisanur Akgöz, 8 saat sonra bir apartmanın sığınağında bulundu.

Akgöz, Çubuk ilçesi Aşağı Çavundur Mahallesi'ndeki TOKİ bloklarının bulunduğu bölgede dün saat 17.00 sularında annesi ile parka gitti. Parkta bir süre annesi ile vakit geçiren Nisanur Akgöz, daha sonra gözden kayboldu. Çocuğunu etrafta bir süre arayan ancak bulamayan annesi durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen çok sayıda polis, özel harekat polisi, AFAD, AKUT, ANDA, itfaiye ekipleri ve Ankara Büyükşehir güvenlik personelleri çevrede çocuğu aramaya başladı. Mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları ilçe merkezine kadar yayıldı.

APARTMAN SIĞINAĞINDA BULUNDU
Özel harekat polisleri gece saat 01.30'da çocuğu evlerinin ve parkın yanındaki bir apartmanın sığınağında buldu. Duyma ve konuşma engeli bulunan Akgöz'ün bulunduğu sığınağa daha önce iki defa bakıldığı belirtildi. Çocuğuna sarılarak büyük bir mutluluk yaşayan anne de ekiplere de teşekkür etti. Nisanur Akgöz, sağlık kontrolü için ambulansla hastaneye götürüldü.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...