Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kazada bir aile yok oldu! Yan yana defnedildiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/AA
Kazada bir aile yok oldu! Yan yana defnedildiler

YAŞAM Haberleri  / İHA/AA

Adana'da düğün yolundaki otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu hayatını kaybeden aynı aileden 1’i çocuk 5 kişi gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Kozan'da dün meydana gelen korkunç kazada, Osman Ordu (55) yönetimindeki otomobil, virajda kontrolden çıkıp karşı yönden gelen Halil Kayabaşı'nın kullandığı minibüsle kafa kafaya çarpışmış, kazada otomobil sürücüsü Osman Ordu ile aynı araçta bulunan eşi Hatice Ordu (50), kızları Nurcan Ordu (21) , Rabia (18) ve Meryem (16) hayatlarını kaybetmişti.

Hayatını kaybeden Ordu ailesi için Kozan’daki Ağlıboğaz Mezarlığında tören düzenlendi. Aynı aileden 5 kişinin naaşları, cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında defnedildi.

Kazada bir aile yok oldu! Yan yana defnedildiler

CENAZE NAMAZINI AĞABEYİ KILDIRDI

Osman Ordu'nun cenaze namazını ağabeyi Adem Ordu kıldırdı. Annesini, babasını ve kız kardeşlerini son yolculuğuna uğurlayan Nurullah Ordu ise yakınlarının desteği ile ayakta durabildi. Çevre köylerden gelen yüzlerce vatandaş, Ordu ailesi için gözyaşı döktü.

MİNİBÜS SÜRÜCÜSÜNÜN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Öte yandan kazada yaralanan minibüs sürücüsü Halil K'nin tedavisinin Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde sürdüğü öğrenildi.

Kazada bir aile yok oldu! Yan yana defnedildiler

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA/AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...