Gaziantep Valisi açıkladı: Araç lastiği yakanlara 402 bin lira ceza

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Gaziantep Valisi açıkladı: Araç lastiği yakanlara 402 bin lira ceza

YAŞAM Haberleri  / İHA

Türkiye'yi adeta esir alan yangınlar sonrası Gaziantep'te araç lastiği yakanlara 402 bin lira para cezası uygulanacağı açıklandı.

Türkiye’nin birçok yerinde meydana gelen yangınlar sonrası önlem amacıyla yeni kararlar alınıyor. Birçok ilde ormanlara giriş yasağı ve mangal kısıtlaması gibi kararlar alınmıştı. Gaziantep Valisi Davut Gül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla araç lastiği vb. unsurları yakanlara 402 bin 385 lira para cezasının uygulanacağını ifade etti.

"DAHA HASSAS TAKİP ETME DURUMUNDAYIZ"

Yasakları uygulama konusunda da hassas olacaklarını belirten Vali Gül, "Bildiğiniz gibi hassas bir dönemden geçiyoruz. Yapılması yasak olan fakat uygulamada çok dikkat edilmeyen konuları bu süreçte daha hassas takip etme durumundayız. Bu vesileyle araç lastiği vb. yakanlara 2872 sayılı Çevre Kanununa göre 402 bin 385 TL idari para cezası uygulanacaktır" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Valisi açıkladı: Araç lastiği yakanlara 402 bin lira ceza

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...