Bir Ümitcan Uygun vukatı daha!

Bir Ümitcan Uygun vukatı daha!

YAŞAM Haberleri

Aleyna Çakır'ın başşüphelisi olan Ümitcan Uygun'un yeni kız arkadaşı Esra Hankulu da evinde ölü bulundu.

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen (21), geçen yıl evinde ölü bulundu. Sevgilisi Ümitcan Uygun (22), genç kızın ölümünde başşüpheli olarak gösterildi. Ümitcan ifadesi alınıp bırakıldı. Bu olaydan bir süre sonra iki kadınla uyuşturucu madde alırkenki görüntülerini sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek' suçundan tutuklandı. Ancak avukatının itirazı üzerine 17 Temmuz'da tahliye edildi. Ölümünden önce Aleyna Çakır'a uyguladığı şiddet anı görüntülerine ilişkin hakkında açılan dava sürerken adı yeni bir olaya karıştı.

ÜMİTCAN GÖZALTINDA
3 Ağustos gecesini Ümitcan ile Ankara Mamak'taki bir evde geçiren Esra Hankulu (25) hayatını kaybetti. Hankulu'nun vücudunda herhangi bir kesici alet ya da silahla yaralama izine rastlanmazken Ümitcan ile diğer şüpheliler F.G. ve D.C gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılar hakkında ikinci defa bir günlük ek gözaltı süresi verildi. Genç kızın kesin ölüm sebebi ise otopsi ile netleşecek.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...