HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Emekli hemşire Hatice Tusu'nun katiline müebbet

Düzenleyen: /
Emekli hemşire Hatice Tusu'nun katiline müebbet
Hatice Tusu, Suat Aksoy, Aydın, Didim, Cinayet, Haber

YAŞAM Haberleri

Aydın’ın Didim ilçesinde emekli hemşire Hatice Tusu'yu öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığın cezası belli oldu.

Didim'de yaşayan emekli hemşire Hatice Tusu'dan (50) haber alamayan oğlu, 11 Ekim 2020'de kayıp başvurusunda bulundu. Soruşturma başlatan ekipler, kadının en son görüştüğü arkadaşı Suat Aksoy'u (57) gözaltına aldı. Sorgulanan şahıs, daha sonra serbest bırakıldı. Ancak aracında Tusu'nun kan izlerine rastlandı. Bunun üzerine yeniden ifadesi alınan zanlı, Tusu'yu, barışma talebini geri çevirdiği için boğarak öldürdüğünü itiraf etti. Cesedi de Hisar Mahallesi'ndeki arıtma tesisinin bulunduğu bataklığa gömdüğünü söyledi. Ceset, olduğu yerden çıkarılarak toprağa defnedildi, katili tutuklandı.

Emekli hemşire Hatice Tusu'nun katiline müebbet

Hatice Tusu

"PİŞMANIM" SÖZLERİ CEZASINI HAFİFLETMEDİ

Sanık, bugün Söke Ağır Ceza Mahkemesinde hâkim karşısına çıktı. Savcı, mütalaasında sanığın haksız tahrik indirimi uygulanmadan "kasten öldürme" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Suat Aksoy ise savunmasında üzgün ve pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, sanığa "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verdi.

Emekli hemşire Hatice Tusu'nun katiline müebbet
Suat Aksoy

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...