HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Beşiktaş'ta valeler silahla çatıştı, 2 yaralı var

Düzenleyen:
Beşiktaş'ta valeler silahla çatıştı, 2 yaralı var
Beşiktaş, Vale, Kavga, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

İstanbul Beşiktaş'ta, farklı restoranlarda çalışan valeler arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Arnavutköy Caddesi'nde, 11 Eylül'de meydana gelen kavgada, 2 restoranda çalışan valeler arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü çıkan silahlı çatışmada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri, olaya karıştıkları tespit edilen T.T, R.Ç, K.A. ile E.K'yı aynı gün gözaltına aldı. Gözaltına alınan R.Ç'nin üstünde ve şüphelilerin kaçtıkları araçlarda yapılan aramalarda 2 silah ele geçirildi. Olayla bağlantısı bulundukları tespit edilen Ş.Ş. ve Ü.A. ise 12 Eylül'de yakalandı. Araçlarındaki aramada toplam 60 fişek bulundu.

Gözaltına alınan şüphelilerden Ş.Ş. ile Ü.A, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlarca serbest bırakıldı. Adliyeye sevk edilen R.Ç. ile T.T. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. Şüphelilerden K.A. ve E.K. ise tutuklandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...