HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aksaray'da düğün yolunda feci kaza

Düzenleyen: /
Aksaray'da düğün yolunda feci kaza
Aksaray, Haber

YAŞAM Haberleri

Aksaray'da sollamaya çıktığı esnada tıra arkadan çarpıp hurdaya dönen otomobilde bulunan 6 kişiden 2'si hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı.

İstanbul'dan Adana'ya bir yakınlarının düğün merasimi için giden Göksel Ç. (25) idaresindeki otomobil, önünde seyreden Fahri C. (45) yönetimindeki tırı sollamak istediği esnada tırın dorsesine çarpıp orta şeritteki bariyerlere çarparak durdu. Hurdaya dönen araçta yolcu konumundaki Fazlı Çıracı (52) ve eşi Ayşegül Ç. (45) hayatını kaybederken, sürücü ve araçtaki diğer yolcular Ceyda Ç. (20), Onur Ç. (26) ve Meltem D. (19) yaralandı.

Kazayı gören yoldaki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri karı-kocanın hayatını kaybettiğini belirledikten sonra yaralılar ambulanslarla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden Fazlı ve Ayşegül Çıracı’nın cesetleri otopsileri yapılmak üzere Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı

ACI HABER ULAŞTI

 Aile ve aile yakınları ile Adana'daki düğünleri için İstanbul'dan yola çıkan ailenin yakınlarının yarın dünya evine gireceği öğrenilirken, Adana'daki yakınlarına acı haber gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...