Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Doktor bankta otururken kabusu yaşadı

Düzenleyen:
Doktor bankta otururken kabusu yaşadı

YAŞAM Haberleri

Denizli'de çalıştığı hastanede mola verip bahçedeki banka oturmaya giden doktor, kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklandı.

Denizli'de mola hakkını kullanan doktor kabusu yaşadı. Hastanenin bahçesinde bulunan bankta oturan dokturun yanına bir şahıs yaklaştı. Sakladığı bıçağı bir anda çıkararak doktorun bacağına sağlayan şahıs, olay yerinden uzaklaştı. Doktora ilk müdahaleyi mesai arkadaşları yaptı.

Doktor bankta otururken kabusu yaşadıDoktorun bıçaklandığı bank.

BİR ŞEY SORMA BAHANESİYLE YAKLAŞIP BIÇAKLADI
Olay, Merkezefendi ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel bir hastanede görev yapan doktor Göktürk K., dinlenmek için binanın önünde bulunan banka oturdu. Bu sırada doktorun yanına kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli gelerek "Hocam bir şey sorabilir miyim" dedi. Elinde bıçak bulunan şüpheli, doktoru ayağa kalktığı sırada baldırından bıçakladı. Kanlar içinde kalan doktor yardım isterken, şüpheli hızlıca olay yerinde kaçtı. İlk müdahaleyi meslektaşlarının yaptığı doktor hemen tedavi altına alındı. İhbar üzere bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler çevrede arama çalışması başlattı.
Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...