Minibüsçü trafiğin ortasında kasklı motosikletliye kafa attı

Düzenleyen:
Minibüsçü trafiğin ortasında kasklı motosikletliye kafa attı

YAŞAM Haberleri

Sokakta akan trafikte bir minibüsçü ile motosikletli arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın hararetiyle aracından inen minibüsçü kasklı motosikletliye kafa atmaya çalıştı. Motosiklet sürücüsü bu vuruştan etkilenmedi.

İstanbul Ataşehir'de meydana gelen olayda sokak arasında ilerleyen Dudullu hattında çalışan bir minibüsün şoförü ile trafikte araçların arasından ilerleyen motosikletli arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa süre içinde münkaşaya dönüştü. Minibüsçü aracından inerek motosikletlinin üzerine yürüyerek kasklı motosikletliye kafa attı. Motosikletli bu darbeden kask sebebi ile etkilenmezken minibüsçünün kendini yaralamak pahasına kaska kafa atması ilginç görüntüleri ortaya çıkardı.

Minibüsçü trafiğin ortasında kasklı motosikletliye kafa attı

O ilginç anlar araç içi kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde motosikletli ile tartışan minibüs şoförü aracından iniyor ve kafasında kask olan motosikletliye kafa atıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...