Dört gündür kayıp olan Tuana Öztürk bulundu

Düzenleyen:
Dört gündür kayıp olan Tuana Öztürk bulundu

YAŞAM Haberleri

Aydın Nazilli'de 20 Eylül'de kaybolan Tuana Öztürk sonunda ortaya çıktı. 14 yaşındaki kız, doğduğu şehir olan Bursa'da bulundu.

Manavgat'taki orman yangınlarında evleri yanan Müzeyyen Küçük, 14 yaşındaki kızı Tuana Öztürk ile Aydın Nazilli'ye taşındı. Tuana, pazartesi günü arkadaşlarıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldı. Küçük kızdan bir daha da haber alınamadı. Evladının hayatından endişe eden anne polise kayıp ihbarında bulundu. Bunun üzerine güvenlik güçleri, çalışma başlattı. 
Dört gündür kayıp olan Tuana Öztürk bulundu
ÇOCUKLUK ARKADAŞLARININ EVİ ARANDI

Yapılan araştırmalar sonucu kızın otobüs ile Bursa'ya gittiği belirlendi. Durum, Bursa Emniyet Müdürlüğüne bildirildi. Eskiden Bursa'da yaşadığı öğrenilen Tuana'nın çocukluk arkadaşlarının adreslerinde arama yapıldı ama herhangi bir ize rastlanmadı. Tuana Öztürk, dört gün sonra Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi, Kanalboyu Caddesi'nde bulundu. Çocuk, Bursa İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne teslim edildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...