İstiklal Caddesi'nde korkutan yangın

Düzenleyen:
İstiklal Caddesi'nde korkutan yangın

YAŞAM Haberleri

İstiklal Caddesi’nde bulunan bir lokantada yangın çıktı. Paniğe sebep olan yangının jeneratörden kaynaklandığı öğrenilirken olayda ölen ve yaralanan olmaması sevindirdi.

İstiklal Caddesi'nde yangın paniği yaşandı, Büyük Parmakkapı Sokak’ta bulunan bir lokantanın jeneratöründen bilinmeyen bir sebeple dumanlar çıkmaya başladı. Çevredeki vatandaşlar çıkan dumanı fark ettiklerinde durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Ekipler hızlı bir şekilde olay yerine gelerek dumanlara müdahale edip, olası bir facianın önüne geçti.
İstiklal Caddesi'nde korkutan yangın
PANİĞE KAPILAN MAHALLELİ KENDİNİ SOKAĞA ATTI
Dumanlar sebebiyle lokantanın yanında bulunan binadaki vatandaşlar paniğe kapılarak kendini sokağa attı. Dumanlar kısa süre içerisinde kontrol altına alındı. Olay sonrası ölen veya yaralanan olmadığı, maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Ekipler dumanları kontrol altına aldıktan sonra olay yerinden ayrılırken, vatandaşlar da normale döndü.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...