HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı
Sezer Öztürk, Fenerbahçe, Beşiktaş, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

Eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı, trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişilere dehşet saçtı. Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi ise yaralandı. Firari eski futbolcu hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarını giyen eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı. 19 Eylül Pazar günü saat 17.30 sıralarında Çekmeköy'de meydana gelen olayda, iddialara göre Halil İbrahim S. (24), babası, ağabeyi ve arkadaşlarıyla Paşaköy mevkiine mangal yapmaya geldi. Grup, araçlarını patika yolun kenarına park etti. Bu esnada yabancı plakalı araçla gelen eski futbolcu Sezer Öztürk ve arkadaşı patika yoldan aracıyla geçmek için yol istedi.

SEZER ÖZTÜRK ATEŞ AÇTI

Halil İbrahim S. yol vermek istediği sırada ikili arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma, kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü. Sezer Öztürk’ün arkadaşı ve Halil İbrahim S.’nin ailesi ve arkadaşlarının da olaya müdahale olmasıyla kavga büyüdü. Sezer Öztürk lüks otomobilinden ateş açtıktan sonra olay yerinden uzaklaşırken, yaşanan arbedede Halil İbrahim S. kaçarak vatandaşların bulunduğu alana girmeye çalıştı. 

Eski futbolcu Sezer Öztürk trafikte dehşet saçtı: 1 ölü, 4 yaralı

Sezer Öztürk, 2015 yılında futbolculuk kariyerini noktaladı.

O ANLAR CEP TELEFONU KAMERASINDA

Silah ve bıçakların kullanıldığı kavgada Halil İbrahim S. hayatını kaybetti. Baba Haydar G., ağabey Duran S. ve arkadaşları Sezgin Y. ile Metin A. ise yaralandı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.’nin kurşunlardan kaçmaya çalıştığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Öte yandan, hayatını kaybeden Halil İbrahim S.’nin evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Halil İbrahim S.’nin Nişantepe mezarlığına defnedildiği belirtilirken yaralanan vatandaşların hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. ‘Kasten öldürme’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında, olay günü aracı sevk ve idare edenin şüpheli Sezer Öztürk olduğu, Ö.G. ve A.M. isimli şüphelilerin de aynı olayda şüpheli Sezer Öztürk ile birlikte hareket ettiği belirlendi.

Olaydan sonra teslim olan şüpheli A.M.’nin, 21 Eylül 2021 tarihinde ise tutuklama istemiyle sevk edildiği Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine

gönderildiği öğrenildi.

SEZER ÖZTÜRK HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Firari şüpheli Sezer Öztürk hakkında İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Adresinde arama yapılan firari şüpheli Ö.G. hakkında ise tutuklanmasına yönelik yakalama kararı çıkarılması talebinde bulunulacağı bilgisine ulaşıldı. Müşteki ve tanıkların ifadelerinin alındığı soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...