İzmir’de fırtına beton blokları yerinden söktü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İzmir’de fırtına beton blokları yerinden söktü

YAŞAM Haberleri  / İHA

İzmir'de sağanak yağış cadde ve sokakları göle çevirirken, fırtına nedeniyle denizde oluşan dalgalar da, sahil bandında bulunan yüzlerce kiloluk beton blokları yerinden söktü.

İzmir genelinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkilemeye devam ederken Urla'da cadde ve sokaklar göle döndü. Araçların sulara gömüldüğü ilçede sürücüler zor anlar yaşarken ekipler, suları tahliye etmek için çalışma başlattı.

İzmir’de fırtına beton blokları yerinden söktü

FIRTINA KENT MERKEZİNİ VURDU

Fırtına, ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Çatı uçması nedeniyle bir araçta hasar meydana geldi. İzmir Kordon'da da yine sağanak yağış ve fırtınayla deniz seviyesi yükseldi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle deniz seferleri geçici olarak durduruldu.

DALGA, BETON BLOKLARI YERİNDEN KALDIRDI

Fırtına sebebiyle deniz seviyesini yükselirken, oluşan dalgalar sahil bandından bulunan yüzlerce kiloluk beton blokları yerinden kaldırdı. 

İzmir’de fırtına beton blokları yerinden söktü

Cumhuriyet Meydanı'nda bazı ağaçların dalları koparken, İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri kent genelinde çalışmalarını sürdürdü. 

İzmir’de fırtına beton blokları yerinden söktüÖte yandan İzmir semalarında beliren fırtına bulutları da dikkat çekti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...