HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Refüjden karşıya geçen otomobil 100 metre ilerideki bahçeye girdi

Düzenleyen: /
Refüjden karşıya geçen otomobil 100 metre ilerideki bahçeye girdi
Bolu, Kaza, Haber

YAŞAM Haberleri

Bolu’da, D-100 karayolunda çarpışan 2 otomobilden biri refüje devrilirken, diğeri karşı şeride geçerek fabrikanın nöbetçi kulübesinin bahçesine uçtu. Kazada 2 kişi yaralanırken, olay anında kulübede olan 2 kişi ise şans eseri kurtuldu.

D100 Karayolu Çaydurt mevkiinde kaza meydana geldi. İstanbul istikametine seyir halinde olan Mustafa S. idaresindeki otomobil ile aynı yönde ilerleyen Ali Ç. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle Mustafa S. idaresindeki otomobil refüjde devrilerek ters döndü. Ali Ç.’nin kullandığı otomobil ise refüjden karşı şeride geçerek 100 metre uzaklıktaki bir fabrikanın nöbetçi kulübesinin bulunduğu bahçeye girdi.

Kazada sürücü Mustafa S. ve yanında yolcu olarak bulunan Fahriye S. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavileri için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

KULÜBEDEN ÇIKAMADAN OTOMOBİL BAHÇEYE GİRDİ

Kaza anında arkadaşıyla birlikte nöbetçi kulübesinde bulunan güvenlik görevlisi aracın kendilerine doğru geldiğini görerek büyük korku yaşadı. Bahçenin girişindeki direğe çarptıktan sonra otomobilin yavaşlayarak durması olası bir faciayı önledi.

"KAÇ GELİYOR" DEDİM

Kazanın şokunu uzun süre atlatamayan güvenlik görevlisi, “Muhasebe müdürü arkadaşla oturuyorduk. Gümbürtüyü duyduğumuz an araba 100 metre sürtünerek buraya geldi. Arkadaşa “kaç, geliyor” dedim ama o sırada araba burada bitti. Aracın camını kırarak yaralıları çıkardık” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...