HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Eve balkondan girmek isteyen çocuk 2 kattan düştü

Düzenleyen: /
Eve balkondan girmek isteyen çocuk 2 kattan düştü
Samsun, Düştü, Çocuk, Haberler, Haber

YAŞAM Haberleri

Samsun'da meydana gelen olayda yanında anahtarı olmadığı için evine balkondan girmeye çalışan çocuk 2. kattan aşağıya düştü.

Samsun'da yaşanan talihsiz olayda anahtarı olmayınca eve balkona tırmanan çocuk 2. kattan düşerek hastanelik oldu. Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. İlkokul 3. sınıf öğrencisi 8 yaşındaki T.T. adlı çocuk etütten erken çıkıp evine gitti.
Eve balkondan girmek isteyen çocuk 2 kattan düştüKırılan atık su borusu çocuğu düşürdü

TIRMANDIĞI BORU SON ANDA KIRILDI
O esnada da Anne K.T. de çocuğunu almak için etüt merkezine gitti. Erkenden geldiği evinde kimseyi bulamayan çocuk yanından anahtarı da olmadığı için çareye eve balkondan girmekte buldu. T.T., 2. kattaki evlerinin balkonuna demir boruyu tırmanarak çıkmak istedi. Balkona ulaştığında ise bastığı atık bu borusu kırılınca talihsiz çocuk 2. kattan yere düştü.
Eve balkondan girmek isteyen çocuk 2 kattan düştü
Acılı anne gözyaşlarına hakim olamadı

ANNESİ DURUMU EVE GELİNCE ÖĞRENDİ

Komşuların olayı fark etmesi üzerine olay 112 ekiplerine haber verildi ve olay yerinde ambulans ve polis sevk edildi. 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan T.T. tedavi altına alındı. Eve geldiğinde çocuğunun düştüğünü gören anne K.T. hastanede gözyaşlarına boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.





Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...