HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Aranan 5 FETÖ üyesi yakalandı

Düzenleyen: /
Aranan 5 FETÖ üyesi yakalandı
FETÖ , Haber

YAŞAM Haberleri

Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) ilişkin davada haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari hükümlü ile aynı suç kapsamında aranan bir şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan meslekten ihraç edilen öğretmen N.P. ile eski teğmen K.A.T'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda zanlılar yakalandı.

Gözaltına alınan ve hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan N.P, işlemlerin ardından cezaevine teslim edilirken. K.A.T. ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ELBİSTAN'DA 3 FETÖ ÜYESİ YAKALANDI

Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri de FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski komiser yardımcısı Z.K. ile esnaf A.O.S. ve N.Y'nin saklandığı yerleri tespit etti.

Belirlenen adreslere düzenlen operasyonla yakalanan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 hükümlü, işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...