Konya’da çekilen süt banyosu görüntüleriyle ilgili davada karar verildi!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Konya’da çekilen süt banyosu görüntüleriyle ilgili davada karar verildi!

YAŞAM Haberleri  / AA

Konya’da süt toplama merkezinde süt kazanının içine girerek süt banyosu yapan çalışan ile o anları sosyal medya hesabından paylaşan kişinin beraatine karar kılındı.

Konya'da süt toplama merkezinde çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Paylaşılan görüntülerde süt toplama merkezindeki teknenin içerisinde sütle banyo yapan çalışan hakkında karar verildi. Teknenin içinde süt banyosu yapan işçi Emre Sayar’ın beraatine karar verildi.

“OLAY MEDYA BASKISIYLA DAVAYA DÖNÜŞTÜ”

İşçi Emre Sayar ile o görüntüleri paylaşan Uğur Turgut hakkında 2'şer yıldan 15’er yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Tutuksuz yargılanan sanıkların avukatı, olayın medya baskısıyla davaya dönüştüğünü ileri sürdü. Davanın üçüncü duruşmasında karar açıklandı. Emre Sayar ile Uğur Turgut "zehirli madde katma" suçunu işlediklerine dair yeterli delil bulunmaması nedeniyle beraat etti.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...