Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dört mevsim Türkiye: Bodrum'da yaz, Yüksekova'da kış!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dört mevsim Türkiye: Bodrum'da yaz, Yüksekova'da kış!

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bodrum'da sıcaklığın 27 dereceye yükselmesi ile plajları dolduran çok sayıda turist ve vatandaş, Ekim ayında yazdan kalma görüntülere sahne oldu. Öte yandan sadece iki gün önce çekilen görüntülerde Yüksekova'nın dağları beyaza bürünmüştü.

Geçen hafta sağanak yağışa teslim olan Ege'nin kıyı kesimlerinde sıcaklığın 27 dereceye kadar yükselmesi ile sahiller doldu taştı. Deniz sıcaklığının 24 derece ölçüldüğü Bodrum sahillerinde de yerli ve yabancı turistler yazdan kalma günlerin tadını çıkardı.

EKİM AYINDA DENİZ KEYFİ

Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet plajlarını dolduran turistlerin bazıları güneşlenip yüzdü, bazıları da su sporları yapmayı tercih etti. Bazı turistler ise günübirlik tur teknelerle mavi yolculuğa çıkmayı tercih etti. Denize giren vatandaşlar Ekim ayında denize girmenin keyfinin bambaşka olduğunu açıkladı.

DÖRT MEVSİM AYNI ANDA

Marmara ve Akdeniz'de de hava sıcaklığı 5 derece artarken, Doğu Anadolu'da ise birkaç gündür kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini sürdürüyor.  

Dört mevsim Türkiye: Bodrum'da yaz, Yüksekova'da kış!Hakkari Yüksekova'da 2 gün önce çekilen bu fotoğrafda dağların beyaza büründüğü görülüyordu.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...