Okulda dehşet! Genç kız sınıfta sırtından bıçaklandı

Düzenleyen:
Okulda dehşet! Genç kız sınıfta sırtından bıçaklandı

YAŞAM Haberleri

Samsun'da bir lisede meydana gelen olayda 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki F.Y.P. sınıf arkadaşı tarafından sırtından bıçaklandı. Genç kızın durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Samsun'da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Genç kız, sınıfta kız arkadaşı tarafından sırtından bıçaklandı. Korkunç olay, İlkadım ilçesi Tepecik Mahallesi'ndeki bir lisede meydana geldi. Lise 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki F.Y.P. adlı kız çocuğu sınıf arkadaşı K.H.D. (14) tarafından sınıfın içinde sırtından bıçaklandı. Özel araçla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı öğrenci tedavi altına alındı.
Okulda dehşet! Genç kız sınıfta sırtından bıçaklandıGenç kızın hayati tehlikesi sürüyor

BIÇAĞI KANTİNDEN ALMIŞ
Bıçağın kız çocuğunun sırtından girip akciğerine değdiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Bıçaklı saldırgan K.H.D. isimli kız ise Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. K.H.D.'nin F.Y.P. ile önce kavga ettiği, daha sonra da kantinden bıçak alıp sınıfa gelip sırtından onu bıçakladığı ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...