HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Özbek fenomene şantaja suçüstü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Özbek fenomene şantaja suçüstü
İstanbul, Fenomen, Haber

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul'da Özbekistan uyruklu Rukhshona Sadıkova’yı sürekli taciz eden ve evine kadar giren Asad N., çaldığı özel belgelerle Sadıkova’ya şantaj yapmaya başladı. Özbek kadının polisle yaptığı işbirliği sonrası şantajcı, sahte randevuda suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan Asad N., sınır dışı edildi.

Kağıthane’de yaşayan sosyal medya fenomeni Özbekistan uyruklu Rukhshona Sadıkova’yı Özbekistan uyruklu takipçisi Asad N., sürekli olarak rahatsız etmeye başladı. Asad N. (21), fenomen Sadıkova’nın ev adresini bularak evden çıktığında arkasından takip etti. Kadın evine girdiğinde ise kadının kapısına defalarca vurup kaçtı. Kadının farklı numaralardan da arayan takıntılı hayran onu bir an olsun rahat bırakmadı.

ÇALDIĞI BELGELERLE ŞANTAJ YAPTI

Takıntılı hayran Asad N., sürekli taciz ettiği Sadıkova’nın aracının camını kırıp, özel bilgi ve belgeleri çalarak kaçtı. Yaşanan olay sonrasında Sadıkova’yı arayan Asad N., elinde belgeler olduğunu söyleyerek genç kadını tehdit etti. Şantaj ve tehdit sonrasında Sadıkova, geçtiğimiz Salı günü polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

AVM'DE SUÇÜSTÜ YAKALANDI

İhbar üzerine olayla ilgili Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri çalışmalarını sürdürdüğü esnada takıntılı hayran Asad N., önceki gün fenomen Sadıkova’yı bir kez daha aradı. Bunun üzerine polis ekipleri, Sadıkova’dan şahsın randevu talebini kabul ederek buluşmasını istedi. Şahsın randevuyu kabul etmesi üzerine Sadıkova, plan gereği saat 20.30 sıralarında AVM’ye giderek arkadaşı Kamola Nabieva ile bir masaya oturdu. Polis ekipleri ise başka masalarda müşteri gibi oturarak şüpheliyi beklemeye başladı. Bir süre sonra gelen Asad N. Çağlayan Polis Merkezi Amirliği ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

"BENİMLE GÖRÜŞMESİNİ İSTEDİM AMA GÖRÜŞMEDİ"

Gözaltına alınan Asad N.'nin emniyetteki ifadesinde, “Rukhshona’yı sosyal medyadan gördüm ve ona hediye aldım. Benimle görüşmesini istedim ama görüşmedi. Bende evinin önüne gidip aracının camını kırdım ve içerisinden ehliyetini, ruhsat ve pasaportunu aldım çıktım. Sonra polisler beni yakaladı. Ben ikamet izni aldım ve çıktım. Rukhshona ile tekrar görüşmek istedim ve AVM’ye gittim, burada da polisler tarafından yakalandım” dediği öğrenildi.

SINIR DIŞI EDİLDİ

Adliyeye sevk edildikten sonra mahkemeye çıkartılan Asad N. serbest bırakıldı ancak sınır dışı edilmek üzere İstanbul İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...