Sarıyer’de zırhlı aracın da karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Sarıyer’de zırhlı aracın da karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sarıyer’de Ejder zırhlısının da karıştığı 7 araçlık zincirleme trafik kazasında, trafik durma noktasına gelirken kazada hafif yaralanan 3 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Sarıyer’de 10.30 saatlerinde meydana gelen kazada polis özel harekata ait Ejder isimli zırhın sürücüsü seyir halindeyken yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca sonrasında ise yolda bulunan 6 araca çarptıktan sonra refüje çıktı. Zırhlı araçın çarpması sonucu iki araç kullanılamaz hala gelirken 3 kişi hafif yaralandı.

“BOMBA GİBİ PATLADI”

Kaza nedeniyle trafiğin durma noktasına geldiği olayda yaralılara yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan araçların çekilmesinin ardından trafik normale dönerken, polis olay ile ilgili çalışma başlattı. Kazada aracı kullanılamaz hale gelen bir kişi, “Yolda gidiyordum bir anda arkadan bomba gibi patladı. Arabam da mahvoldu. Önce ağaca çarpıyor. Ben de o sırada önüme bakıyordum. Bir anda bomba gibi patladı” şeklinde konuştu.

 

                                         

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...