Taklalar atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Taklalar atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar’da direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yapan ve taklalar atan araçtan, burnu dahi kanamadan çıkan vatandaş yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı-Hocalar karayolunda gerçekleşene olayda Evren Orhan idaresindeki otomobil, Çevrepınar köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu takla attı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri çevre güvenliğini sağladı ve yolcuların sağlık durumunu kontrol etti. Araç sürücüsü Orhan ve yolcuların durumunun iyi olduğu belirlendi. 

OLAYDAN SONRA HESABINDA PAYLAŞTI

Olayın ardından sürücü Evren Orhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çevrepınar köyü yakınlarında aracın kontrolden çıkarak sekiz takla attığını belirterek, araçta bulunan eşi, çocukları ve yeğeninin burnunun dahi kanamadığını kaydetti. 

Taklalar atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...