Düğün hastanede bitti: Yemekten 45 kişi zehirlendi

Düzenleyen:
Düğün hastanede bitti: Yemekten 45 kişi zehirlendi

YAŞAM Haberleri

Zonguldak'ta yapılan bir düğünde verilen yemek, 45 kişiyi hastanelik etti. Vatandaşların düğün yemeğinden zehirlendiği öğrenildi.

Zonguldak'ta gelin ve damadın en mutlu gününe gölge düştü. Misafirlere ikram edilen yemek, konukları hastanelik etti. Düğüne gelen 45 kişi yedikleri yemekten zehirlenerek zor anlar yaşadı. 

SAĞLIK DURUMLARI İYİYE GİDİYOR
Edinilen bilgiye göre, Kabalar köyünde bir kız isteme düğün merasiminde ev sahibi misafirlere tavuk pilav ikram etti. İkram edilen yemeğin ardından bir süre sonra mide bulantısı ve kusma başlayınca sağlık ekiplerine haber verildi. Kendilerini daha iyi hissedenler araçlarla Alaplı Devlet hastaneye giderken, durumları kötü olanlar hemen 112 Acil Sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Hastaneye başvuran 45 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Alaplı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile Alaplı Halk Sağlığı Müdürlüğü ekipleri, düğünde ikram edilen yemekten numune alınarak inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...