Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meteoroloji günlerdir uyarıyordu... Kar yağışı başladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Meteoroloji günlerdir uyarıyordu... Kar yağışı başladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Meteoroloji’nin günler öncesinden uyarısını yaptığı kar yağışı Sinop, Gümüşhane, Bayburt ve Ardahan'ın yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.

Sabah saatlerinde hava sıcaklığının da düşmesi ile beraber 4 ilin yüksek kesimleri beyaz örtüyle kaplandı.

Hafif şekilde gerçekleşen kar yağışı sonbahar renklerinin etkili olduğu coğrafyada güzel görüntüler oluştururken vatandaşlar erken gelen kar yağışıyla şaşkınlığa uğradı.

SICAKLIK 15 DERECE BİRDEN DÜŞTÜ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan tahminlerde Doğu Karadeniz’in iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışı olabileceği duyurulurken, Gümüşhane’de hava sıcaklığı düne göre 15 derece birden düşerek sabah saatleri itibariyle 5 derece olarak ölçüldü.

ZİRAİ DON UYARISI YAPILDI

Gün boyunca aralıklı olarak etkili olması beklenen yağışın ardından hava sıcaklığının geceleri sıfırın altına düşecek olması nedeniyle zirai don uyarısı da yapıldı.
Kar yağışının ardından Torul ilçesine bağlı Cebeli köyünün bin 904 metre rakımlı Çiçekli mahallesi beyaza bürünürken yüksek dağ geçitlerinde de yağmur ve kar yağışının hüküm sürdüğü öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...