Penceresi bile olmayan eve bin 250 liralık kira

Düzenleyen:
Penceresi bile olmayan eve bin 250 liralık kira

YAŞAM Haberleri

İstanbul'da penceresi olmayan, banyo ve tuvaletin ortak kullanıldığı 12 metrekarelik bodrum katı için istenen kira sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul’da fahiş kira fiyatları vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor.

Yaşanan barınma sorununun üzerine bir de ev sahipleri kira fiyatlarını yukarı çekince kiracılar ne yapacaklarını şaşırdı.

PENCERESİZ BODRUM KATI

Kadıköy'de 5 katlı bir binanın bodrum katındaki penceresiz ama doğa manzaralı olduğu iddia edilen 12 metrekarelik daireye istenen bin 250 liralık kira sosyal medyada tepkiye yol açtı.

Penceresi bile olmayan eve bin 250 liralık kiraPencereleri olmayan evin, içinin de yaşamaya elverişli olmadığı görülüyor.

3 BİN 750 LİRA ÖDEMESİ GEREKİYOR

Emlakçının internette müşteri aradığı oldukça harap ve örümceklerle dolu dairede banyo ve tuvaletin ortak kullanımlı olduğu belirtiliyo.

Mutfağı olmayan 1 odalı daire için istenen kira bedeli ise aylık bin 250 lira. Oda için ayrıca bin 250 lira depozito, bin 250 lira da emlakçı komisyonu isteniyor.

Böylece bu odayı kiralamak isteyenlerin ilk etapta 3 bin 750 lira ödemesi gerekiyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...